• Novinky

            • Adventná chémia

            • Končiace adventné obdobie sme si užili aj na hodinách chémie. Na začiatku decembra sme Mikulášovi poďakovali výrobou mikulášskych čižiem, na ktoré sme písali tajné odkazy. Tie sa objavili až po zahriatí nad kahančekom. Z fotiek určite uhádnete, ktoré čižmy vyrábali chlapci, a ktoré dievčatá😀 So staršími žiakmi, ktorí už ovládajú tajomstvá periodickej tabuľky prvkov sme vyrábali jej čokoládovú repliku. Samozrejme každej skupine záhadne mizli kocky čokolády, takže zvyšok museli dopísať perom😀 No a dnešnú poslednú hodinu chémie v tomto kalendárnom roku sme s deviatakmi overovali internetovú fintu s prskavkou a mandarínkou. Či ozaj mandarínka svieti sa presvedčíte v priloženom videu.Všetkým žiakom, rodičom a kolegom prajem krásne prežitie vianočných sviatkov, plné zdravia, šťastia a rodinnej pohody🎄Katarína Gottwaldová

            • Vianočné trhy

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočné trhy.

              Deti sa veľmi tešili!!! Nakupovali a museli aj rozmýšľať nad hodnotou peňazí, koľko platia, koľko im dajú späť, koľko ešte majú peniažkov,.. Finančná gramotnosť a zážitok v jednom. Ďakujeme rodičom za podporu, žiakom z 9.C, ktorí si vyskúšali 5hodinovú prácu predajcov, správali sa profesionálne a veľmi tvorivo ponúkali tovar a samozrejme deťom, ktoré nakupovali a zjednávali sumy. Želáme krásne vianočné sviatky. S pozdravom Katka Smolková a kol.

            • Vianočné aranžovanie - súťaž

            • Naše žiačky sa zúčastnili okresného kola v súťaži Vianočné aranžovanie. Noemi Beňová žiačka 6.B triedy sa umiestnila na 1. mieste aj v kategórii voľné aranžovanie aj v kategórii povinné aranžovanie. Žiačka 7. B triedy Ninka Holekšiová sa umiestnila na 2. mieste v kategórii voľné aranžovanie. Dievčatám gratulujeme!

            • Exkurzia Aurélium Bratislava

            • V piatok, 23.novembra, boli triedy 8.A a 8.B na exkurzii v Bratislave. Navštívili tam Aurélium-centrum vedy. Je to centrum plné nielen vedomostí, ale aj zábavy. Poznatky z prírodných vied si žiaci (aj pani učiteľky) vyskúšali na zábavných interaktívnych stanovištiach. Veľký úspech mala aj úvodná laserová show. Na záver si dievčatá na celú halu zaspievali vianočné karaoke, za čo získali pochvalu od usporiadateľov 😀.