Navigácia

  • Turnaj v skladaní rubikovej kocky

  • ZÁPIS DETÍ DO MATERSKEJ ŠKOLY

    ZÁPIS DETÍ DO MŠ SPARTAKOVSKÁ 5 a 6

    A MŠ V JAME 3 PRE ŠK. ROK 2024/2025

    bude prebiehať od 02.05. – 31.05.2024

     

     PREZENČNE ZA PRÍTOMNOSTI DIEŤAŤA v dňoch

    2.5. a 3.5.2024 v čase od 6:30 h. – 14:30 h.

     6.5. a 7.5.2024 v čase od 09:30 h. – 16:30 h.

     

     

    Prihlášku do MŠ je potrebné podať elektronicky – prostredníctvom elektronickej prihlášky s podpismi oboch zákonných zástupcov a s povinnou prílohou č. 1: Cestne_vyhlasenie_o_pravdivosti_udajov.docx

     

    Vypísanú elektronickú prihlášku treba priniesť do MŠ vytlačenú a podpísanú oboma zákonnými zástupcami. Neoddeliteľnou súčasťou žiadosti o prijatie dieťaťa do MŠ je potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa.

     

    Vyjadrenie_lekara_o_zdravotnom_stave_dietata_MS.docx

     

    Podpis oboch zákonných zástupcov dieťaťa sa nevyžaduje, ak:

    - jednému z rodičov bol obmedzený alebo pozastavený výkon rodičovských práv a povinností vo veciach výchovy a vzdelávania dieťaťa, ak jeden z rodičov bol pozbavený výkonu rodičovských práv a povinností vo veciach výchovy a vzdelávania dieťaťa, alebo ak spôsobilosť jedného z rodičov na právne úkony bola obmedzená (túto skutočnosť je možné preukázať napríklad neoverenou kópiou rozhodnutia súdu),

    - jeden z rodičov nie je schopný zo zdravotných dôvodov podpísať (túto skutočnosť je možné preukázať napríklad potvrdením od všeobecného lekára zákonného zástupcu, ktoré nie je schopný sa podpísať) alebo

    - vec neznesie odklad, zadováženie súhlasu druhého rodiča je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou a je to v najlepšom záujme dieťaťa to je možné preukázať písomným vyhlásením.

    Písomné vyhlásenie č. 1 na stiahnutie: Pisomne_vyhlasenie_c._1.pdf

     

    Zákonní zástupcovia sa môžu dohodnúť, že žiadosť podpisuje iba jeden zákonný zástupca a rozhodnutie sa doručí iba jednému zákonnému zástupcovi, ak písomné vyhlásenie o tejto skutočnosti doručia/predložia riaditeľke školy.

    Písomné vyhlásenie č. 2 na stiahnutie: Pisomne_vyhlasenie_c._2.pdf

     

    Ak sa do materskej školy prijíma dieťa, ktoré má zariadením poradenstva a prevencie zaradeného v sieti škôl a školských zariadení SR identifikované špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby (ďalej len „ŠVVP“), zákonný zástupca k žiadosti predloží:

    • potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti dieťaťa od všeobecného lekára pre deti a dorast,
    • vyjadrenie príslušného zariadenia poradenstva a prevencie a
    • odporúčanie všeobecného lekára pre deti a dorast.

    Z vyjadrenia príslušného zariadenia poradenstva a prevencie ako aj z odporúčania všeobecného lekára pre deti a dorast má byť jednoznačné, či odporúčajú prijatie dieťaťa so ŠVVP do bežnej materskej školy.

     

    V zmysle §28a ods. 1 zákona č. 245/2008 Z. z. (školský zákon) bude v školskom roku 2024/2025 musieť plniť povinné predprimárne vzdelávanie v materskej škole každé dieťa, ktoré dosiahlo 5 rokov veku do 31. 8. 2024.

    Povinné predprimárne vzdelávanie plní dieťa formou pravidelného denného dochádzania do materskej školy v rozsahu najmenej 4 hodiny denne.

     

    Podľa §59a ods. 1 zákona č. 245/2008 Z. z. (školský zákon) povinné predprimárne vzdelávanie bude dieťa plniť v obci, v ktorej má trvalý pobyt v spádovej materskej škole, ak zákonný zástupca pre dieťa nevyberie inú materskú školu. 

     

    ZŠ s MŠ Spartakovská 5 a EP MŠ Spartakovská 6 sú spádovou materskou školou pre ulice:

    • Vladimíra Clementisa (od č. d. 1 – 24 a od č. d. 70 – 83)
    • Hlboká ( časť od Starohájskej ulice po Ulicu Spartakovská)
    • Spartakovská (okrem č. d. 10 – 19)

     

    EP MŠ V Jame 3 je spádovou materskou školou pre ulice:

    • Starohájska
    • Ulica Bučianska
    • Ulica Hlboká (časť medzi ulicami Bučianska a Starohájska)
    • Ulica Tehelná
    • Ulica Vladimíra Clementisa (od č. d. 25 – 41)
    •  V Jame

     

    Podmienky prijímania :

    - prednostne prijímame deti, pre ktoré je plnenie predprimárneho vzdelávania povinné,

    - deti pokračujúce v plnení povinného predprimárneho vzdelávania.

     

    Ostatné podmienky prijímania:             

    - deti, ktorých súrodenci sú už prijatí do MŠ,

    - ostatné deti v závislosti od voľnej kapacity podľa veku:

    - deti, ktoré dovŕšia vek 5 rokov,

    - deti, ktoré dovŕšia vek 4 roky,

    jednorodič s dieťaťom vo veku 3 roky k 31. 08. 2024,

    - deti, ktoré dovŕšia vek 3 roky.

     

    Prijímame deti s osvojenými hygienickými a sebaobslužnými návykmi.

     

     

  • Výchovný koncert ,, Voda nad zlato“

    Dňa 5.4. 2024 sme sa zúčastnili výchovného koncertu ,,Voda nad zlato“. Environmentálny hudobno-vzdelávací program nám priblížil dôležitosť vody v prírode i pre človeka. Program sa dotýkal tém, ako napríklad globálne otepľovanie, šetrenie vodou, separácia odpadu a ochrana prírody. Hudobníci nás svojimi piesňami presvedčili o nenahraditeľnosti vody, ale i o tom, že voda je naozaj nad zlato.

  • Hudobná súťaž ,,Putujeme za ľudovou piesňou“

    Hudobná súťaž ,,Putujeme za ľudovou piesňou“Folklórne tradície a spev ľudových piesní si každoročne pripomíname v súťaži ,,Putujeme za ľudovou piesňou“, ktoré organizuje Centrum voľného času v Trnave. Cieľom súťaže je popularizovať ľudovú pieseň a získať deti pre krásu a rozmanitosť ľudových piesní, dať mladým talentom možnosť prejaviť sa, zachovávať čo najviac klenotov slovenského ľudového folklóru. Tento rok nás v okresnom kole reprezentovali Anna Sophia Mališová /5. B/ a Sebastián Landrišič /8.B/ Sme hrdí, že aj medzi našimi žiakmi sa nájdu talentovaní šíritelia ľudovej piesne.

  • Rubikova kocka

  • Veľkonočná výzdoba

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Veľkonočná výzdoba.

  • Výtvarná súťaž ,, S láskou Vincent van Gogh"

    Žiačky našej školy sa zúčastnili výtvarnej súťaže, oragnizovanej Centrom voľného času v Trnave, s názvom ,,S láskou Vincent van Gogh". So svojimi výtvarnými prácami sa umiestnili na:1. mieste : Júlia Dobríková 8.C2. mieste: Veronika Krištofíková 8.A3.mieste: Aneta Aschenschwandtnerová 8.BSrdečne im blahoželáme!

  • Deň vody


               Väčšina ľudí bez nej neprežije viac ako tri dni. V časoch, keď ropa hrá svoj prím na burzách celého sveta, voda je stále komoditou, bez ktorej by svet neprežil. Do kontaktu s ňou prichádzame dennodenne. Voda má nekonečné množstvo využití a je veľmi dôležitá. Preto sme si v marci pripomenuli význam vody rôznymi aktivitami aj počas vyučovania.

    Piataci (5.C, Mgr. Monika Jurišová) si na hodine matematiky pripomenuli Deň vody. V skupinách vypracovávali úlohy o vode. V rámci rozcvičky Potrubné delenie, prepravili kvapku vody do vedra. V úlohe matematika v geometrii pracovali s dĺžkami najdlhších riek na svete. Porovnávali, sčítavali a delili. Posledná úloha bola o spotrebe vody pri každodennej hygiene. Všetci sme sa zhodli na tom, že voda je zdrojom života a treba si ju vážiť ako poklad.     

    Siedmaci oslávili Deň vody aj na matematike (7.A, 7.B, Mgr. Daniela Sekáčová) výpočtami k aktuálnej téme: Percentá. Žiaci dopĺňali tajničku, v ktorej boli výsledky. Ich úlohou bolo vypočítať zadanie a následne správne priradiť k výsledku písmeno. Úlohou bolo vypočítať percentuálny podiel platieb za vodu voči prímu rodiny. Mali definovanú spotrebu vody pri praní, kúpaní, varení atď. ako aj cenu za jednotlivé zložky vody.
    Žiaci pracovali veľmi húževnato a mnohých prekvapilo za čo všetko treba platiť pri "obyčajnej" vode.

             Na hodinách biológie (5.A, 5.C, PaedDr. Slávka Franková) si piataci uvedomili význam vody nielen pre človeka a rastliny, ale aj pre vodné bezstavovce a stavovce, pre ktoré je voda ich životným prostredím. Žiaci debatovali o živote rýb a pozreli si zaujímavé videá zo života rýb a iných vodných živočíchov.

    Na hodinách fyziky si šiestaci (6.A, 6.B, 6.C, PaedDr. Slávka Franková) a 6.D (Mgr. Zita Kochanová) pripomenuli Deň vody rôznorodými pokusmi. Experimentami overovali správanie sa telies v kvapalinách. Zistili, že poloha telesa v kvapaline (pláva, vznáša sa, potopí sa) záleží od hustoty telesa. Na základe vlastnej skúsenosti zistili, že polohu telesa ,,vznáša sa,, nie je jednoduché dosiahnuť. Žiaci si stanovili hypotézy o správaní sa citróna, pomaranča a limetky vo vode a porovnali svoju hypotézu so skutočnosťou. Na hodinách fyziky si žiaci objasnili princíp fungovania ponorky, praktickou aktivitou zisťovali vplyv objemu a tvaru telies na ich správanie vo vode. Porovnaním hustoty vody s hustotou iných kvapalín (med a olej) žiaci nadobudli konkrétnejšiu predstavu o hustote kvapalín.

    Dôležitosť vody sme si pripomenuli aj na hodinách chémie. Žiaci ôsmeho ročníka (8.C, PaedDr. Slávka Franková) použili vodu pri príprave kyslých a zásaditých roztokov. Siedmaci sa na hodinách chémie pri príležitosti Dňa vody (7.C, 7.B, Ing. Katarína Gottwaldová, PhD.)  venovali hlavne jej znečisteniu. Žiaci prakticky dokazovali, že znečistené životné prostredie sa týka aj nášho mesta. Na vlastné oči sa žiaci presvedčili, že dažďová voda má kyslejšie pH ako pitná voda z vodovodu a taktiež dokázali, že aj v Trnave prší kyslý dážď.

    Na hodine náboženstva ôsmaci (8.C, Mgr. Viera Hušlová) diskutovali o dôležitosti vody, ako dlho človek vydrží bez vody a o tom, že tento životne dôležitý prvok prírody Ježiš použil ako matériu pri krste, v ktorom sa očisťujeme od hriechu. Na hodine si žiaci pripomenuli, že krst, ktorého matériou je voda, je nevyhnutný pre duchovný život človeka a pre jeho spásu.

    V tento medzinárodný deň sa žiaci 5. ročníka učili na geografii (Mgr. Alena Viceníková) o vodnom obale Zeme - hydrosfére. Pomocou animácie na interaktívnej tabuli rozprávali príbeh o dažďovej kvapke, ktorému dali názov Kolobeh vody v prírode. Zo schémy hydrosféry piataci vyvodili, kde všade na Zemi sa voda nachádza, v akom množstve, v akých skupenstvách sa vyskytuje. V závere vyučovacej hodiny žiaci uvažovali nad tým, prečo má voda svoj medzinárodný deň a aký je jej význam pre existenciu života na Zemi.

    V triede 7. B a 6. C sme si deň vody pripomenuli na hodinách výtvarnej výchovy (Mgr. Silvia Susková) vytváraním návrhov na plagát s témou vody.

    Na hodine anglického jazyka žiaci v 9.C (Mgr. Kristína Horáčková) vytvorili plagát o význame vody pre človeka. Na hudobnej výchove (Mgr. Martina Hodulíková) sa žiaci rozprávali o vode. Žiaci menovali názvy piesní, ktoré o vode poznajú. Počúvali detské piesne, ľudové a populárne. Rozmýšľali aké zahraničné piesne o vode poznajú. Podľa obrázkov mali poskladať názov piesne. Nakoniec si s pani učiteľkou zaspievali 3 ľudové piesne o vode a populárnu pieseň Keby bolo niečo, čo sa ti dá zniesť...

    22. marec bol za Svetový deň vody vyhlásený Organizáciou spojených národov na rokovaní  v Rio de Janeiru v roku 1992.  Na svete vtedy trpela nedostatkom vody alebo nemala prístup k vode viac ako miliarda ľudí. Hlavným poslaním Svetového dňa vody je pripomínať význam vody pre existenciu jednotlivca, spoločnosti, prírody a celej planéty.  Nakoľko je voda existenčnou podmienkou rôznych oblastí a rôzne krajiny riešia v spojení s vodou rôzne problémy, pripomíname si dôležitosť vody každý rok aj my v škole.

    PaedDr. Slávka Franková – koordinátor environmentálnej výchovy pre 2. stupeň ZŠ

     

    Deň vody si pripomenuli aj žiaci 1. stupňa našej školy.V triede 1. D deti pod vedením p. učiteľky Mgr. Slávky Kukučkovej maľovali kvapku vody a v nej prírodu na jar.Źiaci 3. B sa s p. učiteľkou Mgr. Drahomírou Benciovou rozprávali o význame vody pre život na našej planéte a pozreli si aj video o živote vodných živočíchov. V skupinkách vytvorili akvárium.V triede 4. A si žiaci s p. uč. Mgr. Andreou Guľovou pozreli video o ochrane vodných zdrojov. Zaujalo ich video o čističke odpadových vôd.. Žiaci v skupinách pracovali na tvorbe plagátu o kolobehu vody v prírode.Deň vody si rôznymi aktivitami pripomenuli aj žiaci 7. oddelenia ŠKD pod vedením p. vychovávateľky Petry Matúškovej.

  • Okresné kolo Geografickej olympiády

    Dňa 12.3. 2024 sa na našej škole realizovalo okresné kolo Geografickej olympiády. Súťaže sa zúčastnilo 99 žiakov z celého Trnavského okresu. Našu školu reprezentovali víťazi školského kola: Adam Necpal (5.B), Jakub Gogoľák (5.C), Daniela Zaťková (6.A), Gabriel Hečko (7.B) a Richard Pardavý (7.B). Žiaci, ktorí spravili náročné testy na 65% a viac boli úspešnými riešiteľmi: Adam, Jakub, Daniela a Gabriel. Najúspešnejší boli Adam Necpal, ktorý sa umiestnil na 4.mieste v kategórii 5.ročník a Gabriel Hečko, ktorý skončil na 1.mieste v kategórii 6.-7.ročník a postupuje do krajského kola. Tešíme sa z úspešnej reprezentácie našich žiakov! Gabrielovi gratulujeme a želáme veľa úspechov v krajskom kole, ktoré sa uskutoční 16.4. 2024.

    Mgr. Alena Viceníková

     

  • Deň bláznivých účesov

  • Knižná burza

  • Koncert MalinyJam

  • Deň bláznivých účesov

     

    Milé deti, hneď po prázdninách 3.4.vyhlasujeme Deň bláznivých účesov. Tešíme sa na veselé kreácie a najúspešnejší, najblaznivejší účes bude odmenený sladkou odmenou. Samozrejme aj pani učiteľky/ učitelia sa s radosťou zapoja

  • Krajské kolo - Veľkonočné aranžovanie

    Na krajskom kole súťaže Veľkonočné aranžovanie v Centre voľného času v Trnave našu školu reprezentovali Veronika Krchnákova a Martina Lištjaková. Obe žiačky boli úspešné a umiestnili sa v kategórii Povinné aranžovanie na druhom mieste. Veronika Krchnáková sa ešte umiestnila aj v kategórii Voľné aranžovanie na prvom mieste. Srdečne im blahoželáme!

  • Veľkonočné aranžovanie

    Dňa 12.3.2024 sa uskutočnilo školské kolo súťaže Veľkonočné aranžovanie. Víťazkami sa stali žiačky Veronika Krchnáková zo 6.A a Martina Lištjaková zo 7.C. Srdečne im gratulujeme!

  • Zápis detí do 1.ročníka

     

     do Základnej školy s materskou školou Spartakovská 5, 917 01 Trnava

    pre školský rok 2024/2025 sa uskutoční

    dňa 4.  a 5. apríla 2024 (štvrtok a piatok) v čase od 10:00 do 18:00 hodiny v budove základnej školy

     

    V deň konania zápisu je žiadúca osobná účasť obidvoch zákonných zástupcov spolu s dieťaťom.

    K zápisu do 1. ročníka je potrebné, aby si zákonní zástupcovia priniesli platné občianske preukazy a rodný list dieťaťa. 

    Povinná školská dochádzka sa začína začiatkom školského roka (1. septembra), ktorý nasleduje po dni, keď dieťa dovŕši šiesty rok veku života a dosiahne školskú spôsobilosť.                                                                                                   

    Zákonný zástupca dieťaťa je povinný prihlásiť svoje dieťa, ktoré dovŕši šesť rokov veku k 31. augustu 2024 (vrátane) a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky, na plnenie povinnej školskej dochádzky v základnej škole, bez ohľadu na to, či dieťa dosiahlo školskú spôsobilosť alebo nedosiahlo školskú spôsobilosť a je uňho predpoklad, že bude pokračovať v plnení povinného predprimárneho vzdelávania. Uvedené sa vzťahuje aj na dieťa, ktoré v školskom roku 2023/2024 nenavštevovalo materskú školu alebo zariadenie predprimárneho vzdelávania.

    Zápis je určený pre deti narodené od 1. septembra 2017 do 31. augusta 2018.                                        

    Prihlášku  je treba  podať   elektronicky  - prostredníctvom elektronickej prihlášky   s podpismi oboch zákonných zástupcov a s povinnou prílohou č. 1:

    priloha_c.1_-_Vyhlasenie_zakonnych_zastupcov_dietata-zariadenia.docx

         Podľa § 144a ods. 1 školského zákona účinného od 1. januára 2022 sa na podaniach týkajúcich sa výchovy a vzdelávania, v ktorých sa rozhoduje v správnom konaní, vyžaduje na prihláške podpis obidvoch zákonných zástupcov dieťaťa.

      • ak má dieťa iba jedného zákonného zástupcu, jeden z rodičov nie je schopný zo zdravotných dôvodov podpísať sa na prihláške alebo zadováženie súhlasu druhého zákonného zástupcu je spojené s ťažko prekonateľnou prekážkou je potrebné k prihláške pripojiť čestné vyhlásenie zákonného zástupcu    priloha_c.2_-_Cestne_vyhlasenie_zakonneho_zastupcu.docx 
      •                                                                                                                                                
      • ak sa zákonní zástupcovia dohodli, že prihlášku podpisuje iba jeden zákonný zástupca, na prihláške postačuje podpis    len jedného zákonného zástupcu, musia o tejto skutočnosti doručiť riaditeľovi školy písomné vyhlásenie zákonných zástupcov -   priloha_c.3_-_Pisomne_vyhlasenie_k_podaniam_tykajucich_sa_....docx

    V prípade, že Vám termín zápisu nevyhovuje alebo máte iné vážne dôvody, pre ktoré sa zápisu nemôžete zúčastniť,  kontaktujte riaditeľku školy na tel. čísle: 3236903 alebo na sekretariat@zsspartaktt.edu.sk.

    Riaditeľka základnej školy vydá rozhodnutie o prijatí dieťaťa na vzdelávanie do základnej školy do 15. júna 2024. 

    Ako postupovať pri zápise dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami?

    Zákonný zástupca dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami predkladá riaditeľovi základnej školy spolu s prihláškou aj písomné vyjadrenie zariadenia poradenstva a prevencie, vydané na základe diagnostického vyšetrenia dieťaťa.

    Ako postupovať, ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosahuje školskú spôsobilosť?

    Ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosahuje školskú spôsobilosť,  je povinnosťou rodiča zapísať ho do ZŠ a zároveň požiadať riaditeľku materskej školy na základe:    písomného súhlasu príslušného zariadenia poradenstva a prevencie a  písomného súhlasu všeobecného lekára pre deti a dorast     o pokračovanie plnenia  povinného predprimárneho vzdelávania dieťaťa v MŠ.
    Je však nutné prísť aj na zápis do základnej školy a následne riaditeľke základnej školy predložiť fotokópiu Rozhodnutia o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania dieťaťa.

    Ako postupovať, ak chcete zapísať dieťa, ktoré nedovŕšilo šiesty rok veku života?

    Na základné vzdelávanie možno výnimočne prijať aj dieťa, ktoré k 31. augustu 2024 (vrátane) nedovŕši šiesty rok veku, ak zákonný zástupca pri zápise predloží riaditeľke školy súhlasné vyjadrenie príslušného zariadenia poradenstva  a prevencie súhlasné vyjadrenie všeobecného lekára pre deti a dorast.

     

    Pri zápise dieťaťa základná škola vyžaduje:

      • osobné údaje o dieťati - meno, priezvisko a rodné priezvisko, dátum a miesto narodenia, rodné číslo, národnosť, štátna príslušnosť a adresa trvalého pobytu dieťaťa (alebo adresa miesta, kde sa dieťa obvykle zdržiava, ak sa   nezdržiava na adrese trvalého pobytu;
      • osobné údaje o zákonných zástupcoch dieťaťa - titul, meno, priezvisko rodné priezvisko, adresa trvalého bydliska a druh pobytu, kontakt na účely komunikácie (telefónne číslo, e-mail, elektronická schránka). 

     

    Ďalšie prílohy do ŠKD:

    1.  zapisny_listok_do_SKD.pdf
    2. Ziadost_o_prijatie_do_SKD.pdf
  • Riaditeľské voľno

    Riaditeľské voľno

    Riaditeľka ZŠ s MŠ , Spartakovská 5, Trnava, oznamuje, že podľa § 150 ods. 5 zákona č.245/ 2008 Z.z, o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, udeľuje dňa 20.3.2024 (streda) riaditeľské voľno žiakom 5.,6.,7.,8. ročníka z dôvodu bezproblémového priebehu Testovania 9 – 2024.

     

    Všetci žiaci II. stupňa (okrem deviatakov) sú  automaticky odhlásení z obeda.

  • Hollého pamätník

    13.3.2024 sa zúčastnili žiačky našej školy  : Nina Krajčovič (5.A), Eliška Gouws (3.C) a Sára Královičová (3.C) obvodného kola súťažnej prehliadky v umeleckom prednese poézie a prózy  Hollého pamätník.

    Na 3.mieste sa umiestnila Sára Královičová, ktorá postupuje do okresného kola  súťaže Hollého pamätník v prednese poézie.

  • JOBUSOVKY

    Dňa 12. marca v rámci mesiaca venovaného knihám k nám do školy zavítal spisovateľ, hudobník a herec Branislav Jobus s knižnou besiedkou pod názvom Jobusovky.Počas tohto hudobno-knižného podujatia nám pútavým spôsobom plným zážitkov zo svojho života spolu s originálnymi pesničkami predstavil svojich viac ako 21 kníh nielen pre deti a dokázal nám, že sny sa dajú plniť...

  • Trnavský maratón

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s Materskou školou, Spartakovská 5, 917 01 Trnava
    Spartakovská 5
    917 01, Trnava
  • 033/3236901 (0918 540 870) - riaditeľka školy
    033/3236900 - sekretariát, mzdová ekonómka
    033/3236903 - zástupkyňa
    033/3236904 - ekonómka

Fotogaléria